fbpx

Referenties

"Werken met Afke is werken met een dynamische, betrokken vakvrouw. Zij is analytisch, creatief, kritisch. En altijd in beweging .... letterlijk en figuurlijk. Fietsen is haar passie. Maar haar werk is zeker ook een passie. Daarom is het zo prettig werken met haar."

J. Kloosters en H. Blom, Zutphen

"Afke werkt lekker snel, is flexibel qua planning en precies in haar werk. En ze maakt er ook nog eens mooie foto's bij. Gewoon doen dus!"

M. Mentink, Lochem

"We hebben meerdere keren met Afke samengewerkt. Afke werkt snel en zorgvuldig. Ze houdt zich aan afspraken en het resultaat is altijd wat we ervan hadden gehoopt en verwacht. Kortom, Afke van den Hazel is iemand op wie je kan vertrouwen. Zij is een hele goede tekstschrijver die goed inspeelt op de doelgroep voor wie zij schrijft."

Communicatiemedewerkers gemeente Renkum

"Samen met Afke van den Hazel aan een project werken is erg plezierig. Haar deskundigheid, creativiteit, geduld en het goed kunnen luisteren staan borg voor een goed eindresultaat."

W. van Doorn, Doorwerth
"Afke is energiek en origineel in haar aanpak. Ze werkt snel en degelijk. Organisatorisch goed. Kortom, ze kan de communicatieklus van a tot z van je overnemen. Je kunt het met een gerust hart aan haar overgeven!"

M. van de Poel, Lochem

Recente posts van Afke op instagram - @afkevandenhazel_photography

Simple Social Media Stream: There is no feed data to display!

Achterhoekfotografie
Wilheminastraat 55
7001 GT Doetinchem
Tel: 06 53888308
 

Copyright © 2019
Vis-à-Vis Communicatie & Fotografie Doetinchem